mlecznakrowa

Przyjemność jedzenia

Pasta z makreli

Pasty z makreli zasadniczo nie trzeba nikomu przedstawiać. A makrela sama w sobie daje nam duże możliwości działania. W ramach eksperymentów powstała bardzo smaczna nowa odsłona tego cudu:)

Składniki:

  • makrela wędzona
  • 1 łyżeczka przecieru pomidorowego
  • czosnek
  • pietruszka
  • ogórek konserwowy
  • jajko
  • sól, pieprz, cukier, chilli, kilka kropli soku z cytryny

Przygotowanie:

Makrelę pozbawiamy ości, dodajemy jajko starte na tarce o grubych oczkach. Ogórka kroimy w drobną kosteczkę, natkę siekamy również bardzo drobno. Dodajemy przecier pomidorowy, przyprawy i na końcu czosnek.

Gotowe:)

Advertisements

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Log Out / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Log Out / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Log Out / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Log Out / Zmień )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on Marzec 14, 2017 by in Kanapki, Pasztety, Ryby i Owoce Morza, Sosy/Dipy/Pasty, Śniadania i lunche, Śniadanie and tagged , , , .

FIT DIETETYK

Malta Cafe

Olsztyńskie blogerki

Polecamy

Durszlak

Durszlak.pl

Mikser Kulinarny!

Mikser Kulinarny - przepisy kulinarne i wyszukiwarka przepisów

Odszukaj Przepisy!

Odszukaj.com - przepisy kulinarne

Znajdź przepisy!

Top blogi

Współpracujemy:

%d bloggers like this: